29 Ağustos 2011 Pazartesi

Kazanmam İçin Yardım Edin Lütfen :)




MISS STARDOLL WORLD IÇIN BIRDEN FAZLA KİŞİYE OY VERİLİYOR, LÜTFEN O PARMAKCIKLARINIZ BENİM TACIMA DA TIKLASIIINNN :)))

28 Ağustos 2011 Pazar

Knitted Beret Sahibi Olmak İstiyorsanız...

Evet arkadaşlar. Aramızda Knitted beret sahibi olmak isteyen birçok kişi var bunu biliyoruz... Bunun için size hile ya da bedava vermeyeceğim.. Ama bunun için mantıklı birşey isteyeceğim... Stardoll müşteri destek bölümüne bildiri yapalım. Eğer knitted beret seviyorsanız ve sahip olmak istiyorsanız hep birlilte Stardoll ekibine bildiri yaparak bu isteğimizi gerçekleştirme şansımızı artıralım!! Eğer Stardoll ekibine mesaj yollamayı bilmiyorsanız şu adımları uygulayın:  Stardoll arkadaş arama butonunun yanında dil butou var (Bayrak resminin olduğu) o butonun yanında ise Soru işareti (?) butonu var. Ona tıklayın, yan taraflarda yazılar olacak, onlardan birine tıklayın... Kırmızı bir tablo çıkacak oradan iyice aşağılara gidin "Müşteri servisiyle temas kur" diye bir yazı var. Ona tıklayın. Soru alternatifleri olacak "Diğer Sorular" seçeneğini seçin.. Daha sonra yan tarafta yine alternatifler olacak oradan da "Diğer Sorular" seçeneğine tıklayın. Sonra metin bölümüne şu yazıyı yazın "Starplaza archive'ye Knitted beret adlı ürün gelebilir mi? Bu ürün çoğu üyeler tarafından çok sevildi ve daha çok sahip olmak isteyen üyeler var. Lütfen bu isteğimizi değerlendirin. Teşekkür ederim."  


Umarım anlamışsınızdır.. Hep birlikte bu yazıyı Stardoll ekibine ulaştırırsak belki de çok yakında Knitted beret sahibi oluruz... Böylece size sadece bedava sunmayacağım dileklerinizi de yerine getireceğim :)

Cerenimo98

27 Ağustos 2011 Cumartesi

Ufak Bir Bildirim :)

Arkadaşlar ben Cerenimo98. Bu blog artık sadece Cerenimo98 ve Klara_64'e ait. Eskiden 98starsevval ile açmıştık ama o hiç blogla ilgilenmedi... Yani hep ben ilgilendim zaten benim  üzerimeydi... Bu yüzden blog bana ait ve 98starsevval ile hiçbir bağı yok :) İlginiz için teşekkür ederim :) 




Cerenimo98

15 Ağustos 2011 Pazartesi

Mortal Kiss Hediye Takvimi

Mortal Kiss yeni bir takvim yapmış. Üstelik ilk ürünü 0 Starcoinse alabilirsiniz takvime ulaşmak için http://www.stardoll.com/tr/campaigns/mortalkiss_foolssilver/  adresine tıklamanız yeterli :)  Umarım yardımcı olmuşumdur :)  ...

                                                                        Cerenimo98