28 Temmuz 2011 Perşembe

Bedava Parlatıcı Ruj =)

Bu bedavaya ulaşmak için http://2m4u.com/ veya http://daveproxy.co.uk/ ya da http://docoja.com/blue adresine gidin ve çıkan sayfadaki boşluğa http://www.stardoll.com/en/ yazıp Enter'a basın. Açılan sayfada üyelik girişi yapın sayfanın en yukarısındaki kutucuktaki yazılanları siliphttp://www.stardoll.com/en/do/campaign/maybelline.php linkini yazın. Bedava güzellik salonunuza gelir :))

25 Temmuz 2011 Pazartesi

Sık Sorulan Sorular

Evet arkadaşlar genelde bazı sorular ve yanlış anlaşılmalar sonucunda Stardoll karışık bir site haline geliyor.. Ben de bu karışıklığı gidermeye yardımcı olmak için size birkaç Soru-Cevap hazırladım :)

1- Nasıl National Covergirl oldun?
National Covergirl = Uluslararası Kapak kızı demektir. NationalCovergirl kupası kazanmak için bulunduğun ülkede 1 gün içerisinde en çok 5/5 oyu alan kullanıcı olmak gerekiyor...  Bunun için yayın mesajı verebilir, suitinize daha fazla ziyaretçi çekebilirsiniz.. Covergirl (Kapak kızı) ise tüm dünyada en çok 5/5 oyu alan kullanıcıdır.. Bunun için çok daha fazla uğraş gerekiyor tabiki de :))

2- StarBazaar'da şu ürünü StarCoins'le satabilir misin?
StarBazaar'da her ürün StarCoins'le satılamıyor maalesef... Sadece tasarımlar iki şekilde satılabiliyor..Süperstarların alabileceği ürünler StarDollar'ıyla, normal üyelerin alabileceği ürünler ise StarCoins'lerle satılıyor...

3- Tasarımların üzerine nereden baskı yapıyorsunuz?
Tasarımların üzerine Çizgifilm karakteri vb. baskılar yapılamıyor maalesef.. Kare, üçgen, daire gibi şekilleri biraraya getirerek oluşturuluyor.. Sanırım biraz hayal gücü...

4- Tanıtımındaki yazıları nasıl yapıyorsun? / Tanıtımını nasıl siyah yapıyorsun?
Arkadaşlar tanıtımınızı siyah yapmak için sanırım bir program gerekiyor..  Şu ana kadar baktığım her blogta şahsen hep aynı yazılara rastlıyorum... "Tanıtımı siyah olan birinin evine gidin, tanıtımını kopyalayın, Word'e yapıştırın, tarayın..."  vb.. Bu öneriler işe yaramıyor maalesef... Sanırım eskiden oluyordu.. Ya da eski Word programlarında...
Tanıtımda yazı değişikliklerine gelince "Header-1, Header-2..." gibi yazı boyutları var. Oradan boyutunuzu ayarlayabilir, yazı biçiminizi, kalınlığı, eğikliği ve renkleri ayarlayabilirsiniz... Resim koymak için ise altlarda "Ekle" yazısına tıklayıp çektiğiniz fotoğrafları koyabilir ya da ünlü resimleri ve küçük semboller ekleyebilirsiniz :)

5- StarBazaar'da hotbuysları nasıl buluyorsunuz? / Old hotbuys olduğunu nereden anlıyorsunuz?
StarBazaar'da Hotbuys aramak için özel bir seçim yapamıyoruz.. Aradığınız bir Hotbuys varsa hangi marka,çeşit ya da renk olduğunu araştırın, ona göre arayın.. Biraz zaman alıyor ama ben uzun uzun arıyorum.. İşiniz yoksa siz de arayabilirsiniz..Tesadüfen çıktıkları da oluyor..
Old Hotbuyslara gelince, Old Hotbuys = Eski Hotbuys demek.. Yani eskiden Stardoll'a gelmiş, değeri daha yüksek olan hotbuyslar... Genellikle old hotbuyslar nadiren görülüyor... Örneğin: Hotbuys Part Dress, old bir hotbuystur... Nadiren görülür ve değeri de yüksektir.. "Hotbuys ne demek" diyorsanız, Mağazaya belirli tarihlerde gelen, belirli zamanlarda satılan aylık 10 adet ürünlerdir... Genellikle de sevilirler..

Umarım Yardımcı Olmuşumdur... Şimdilik Bu Kadar Soru-Cevap Yeterli... Görüşmek Üzere :))

Cerenimo98

22 Temmuz 2011 Cuma

Süperstar Olmayanlar İçin Tasarım Yapabilme :)

Arkadaşlar bu gerçekten muhteşem bir özellik! Hiçbir sır bu sırrın yerini tutamaz! Kendi Stardoll araştırmalarımla buldum..:) Herneyse bu sırrı görmek için http://webwarper.net/ww/~av/www.stardoll.com/tr/starDesign.php?brandId=353 adresine gidin ve muhteşem MoxieTeenz tasarımlarından tasarlayın ve alın! Bence bu tasarımlar normal tasarımlardan çok daha uygun ve güzel. Ben eteğe bayıldım! Sakın kaçırmayın...Bana dualar edeceksiniz (inşallah) e bana da bir 5/5 verirsiniz artık :) ALINTI YAPANI ALLAH'A HAVALE EDERİM :D BNU BİZZAT BEN AMA BEN BULDUM ! :)

ARKADAŞLAR BU YAZII ALINTI ZANNEDEBİLİRSİNİZ AMA ALINTI DEĞİLDİ http://www.cerenstardollnews.blogspot.com/ BENİM ESKİ BLOĞUM AMA ÇALINDII !!!  ONDAN KOPYALADIM....

20 Temmuz 2011 Çarşamba

Yeni Kampanya

Arkadaşlar anladığım kadarıyla Starplaza'dan 150 Stardollarlık alışveriş yapınca 5 adet hediye geliyor. 300 Stardollarlık alışveriş yapınca ise hem 5 adet hediye geliyor hem de 500 Starcoins geliyor. Umarım işinize yaramıştır :)

    Cerenimo98

19 Temmuz 2011 Salı

Herkese Merhaba !

Merhaba arkadaşlar ! Biz Ceren ve Elif.  Bu bloğu sizinle Stardoll hakkında aradığınız herşeyi sunmak için açtık. Stardoll'a üye girişi yapmadan önce bu bloğa uğrayıp herşeyi anında ve ilk siz öğrenin !! Biz sadece aklımızdakileri paylaşmayacağız, sizin aradğınız ve merak ettiğiniz herşeyi paylaşıp size aktaracağız... Bunun için sadece bu blog yardımcı olmayacak, facebook grubumuzdan mesaj atablir, sorularınızı paylaşabilirsiniz. Ya da bize e-mail atarak herşeyi ayrıntılarıyla öğrenebilirsiniz...

Facebook Grubumuz: Stardoll Gündemi

E-mail Adresimiz: stardollgundemi@hotmail.com



Teşekkür ederiz... =) Umarım sitemizi beğenirsiniz.